Dette site bruger cookies. Læs mere her.

Klik her for at acceptere vores brug af cookies

Press

All you need

Connected Wind Services separerer sine gear renoveringsaktiviteter ud i en dedikeret forretningsenhed

Connected Wind Services har separeret sin gear renoveringsaktiviteter ud i en dedikeret forretningsenhed, Connected Wind Services Refurbishment A/S

Connected Wind Services er en af Europas førende uafhængige serviceudbydere (ISP'er) i vindmølleindustrien, og separationen af gear renoveringsaktiviteterne ud i en dedikeret forretningsenhed tager udgangspunkt i Connected Wind Services' strategiske ønske om yderligere at styrke sin position på markedet for renoverede gear til vindmøller i hele Europa. 

Som et resultat af separationen råder Connected Wind Services' nye, dedikerede forretningsenhed over en af Europas største fabrikker til renovering af vindmøllegear med en årlig kapacitet på mere end 400 renoverede gear, og størrelsesmæssigt op til 2,5 MW. Fabrikken, som tidligere var en integreret del af Connected Wind Services, har været i drift i mange år og er beliggende i den tidligere Nordtank og NEG-Micon vindmøllefabrik. I de senere år er den blevet moderniseret og er fuldt udstyret til at håndtere renovering af vindmøllegear til højeste branchestandarder, herunder multi-MW klasserne. Fabrikken leverer renoverede vindmøllegear til førende vindmølleproducenter (OEM’er), uafhængige serviceudbydere (ISP’er) og vindmølleejere og operatører, herunder forsyningsvirksomheder og uafhængige energiproducenter (IPP’er) i hele Europa og resten af verden. 

Med etableringen af en dedikeret gear-forretningsenhed bliver det nu muligt for Connected Wind Services at komme ud til et bredere marked med et omfattende sortiment af renoverede gear, der bliver leveret som fuldt monterede plug n’ play løsninger fra fabrikken. 

Som et direkte resultat af separationen kommer kunderne til at drage fordel af øget europæisk tilstedeværelse, og øget tilgængelighed af gear til størstedelen af de vindmølletyper, der er installeret på de europæiske markeder. 

Connected Wind Services Refurbishment A/S bliver ledet af Jeppe Mikkelsen, der ser frem til yderligere at konsolidere Connected Wind Services' markedsposition som Europas foretrukne leverandør af renoverede højkvalitetsgear til vindmøller. 

For yderligere information, kontakt venligst:
Connected Wind Services A/S

CEO Carlos Christensen
Tel.: +45 5080 2045

Download pressemeddelelsen som PDF

Om Connected Wind Services
Connected Wind Services er en af Europas førende, uafhængige serviceudbydere. Gennem mere end 25 år har vores store kompetencer på mange forskellige vindmølletyper kombineret med bred forankring i lokalområdet sikret, at vi kan tilbyde vindmølleoperatører og ejere uovertruffen pålidelighed og service. Vores ydelser er tilpasset hver enkelt kundes individuelle behov, og med skarpt fokus på vindmøllens fulde levetid. Vores værdier bygger på effektivitet, fleksibilitet og sikkerhed inden for Service & Vedligehold, Service Projekter og Komponenter & Reservedele til vindmøller. Vi leverer integrerede, værdiskabende serviceydelser, der maksimerer kundens udbytte og beskytter investeringen – og vi har samlet det hele – så du får alt, hvad du behøver hos én serviceudbyder.