All you need

Salg, service og reparation af vindmøllegear

Connected Wind Services er den eneste uafhængige serviceudbyder i Europa, som både har et stort lager af plug'n'play drivtog og tilbyder udskiftning af gear. Vores 25 års erfaring, omfattende ressourcer og stærke lokale tilstedeværelse gør, at vi kan levere renoverede gear til jer omgående.

Vi kan også reparere og udskifte jeres gear og hovedaksler på stedet og med minimal nedetid. Og vores brede sortiment af ydelser inkluderer endoskopundersøgelser af gear og reparationer onsite. Det betyder højere udbytte og større oppetid for jer.

World_Map_small.jpg

Connected Wind Services har en stærk lokal forankring med dybe rødder i den europæiske vindmøllebranche.

iconerGears.png
Gear_replacement.png

Renoverede vindmøllegear i topkvalitet

Connected Wind Services leverer plug'n'play gearløsninger i høj kvalitet hurtigere end nogen anden udbyder i Europa. Vi driver en af Europas største fabrikker for renovering af vindmøllegear og har et stort lager af gear på op til 3 MW fra de største producenter.

Læs mere
Renoverede vindmøllegear i topkvalitet

Hurtig og effektiv udskiftning af gear

Connected Wind Services har den nødvendige viden og erfaring til at reparere og udskifte jeres gear og hovedaksler på stedet og med minimal nedetid. Vores omfattende ressourcer og stærke lokale tilstedeværelse gør os i stand til at fremskaffe, levere og udskifte jeres gear omgående og med minimale afbrydelser.

Læs mere
Hurtig og effektiv udskiftning af gear