All you need

Renoverede vindmøllegear i topkvalitet

Vores 25 års erfaring, omfattende ressourcer og stærke lokale tilstedeværelse gør, at vi kan levere fuldt monterede gear i kW- og MW-klassen hurtigere end nogen anden i Europa. Det betyder højere udbytte og større oppetid for jer.

Stor renoveringsfabrik og lager

Connected Wind Services lagerfører et bredt sortiment af renoverede gear på op til 3 MW. Faktisk driver vi en af Europas største fabrikker for renovering af vindmøllegear med en kapacitet på ca. 250 gear om året.

Maksimal stabilitet og oppetid

Vi arbejder tæt sammen med jer om hurtig levering og service af gear i høj kvalitet, der sikrer jer maksimal stabilitet og oppetid.

Alt samlet hos én udbyder

Vi er den eneste uafhængige serviceudbyder inden for den europæiske vindmøllebranche, der tilbyder plug'n'play løsninger, drivtog og udskiftningsservice – alt sammen med det formål at minimere jeres omkostninger og maksimere jeres udbytte og oppetid.

DK_Gearboxes.png
Vores omfattende fleksible gearløsninger gør os i stand til at imødekomme jeres specifikke behov.

Driftsklare plug'n'play løsninger

Vores renoverede og fuldt monterede gear er klar til at blive installeret. De leveres inklusive hovedaksel og ekstraudstyr som dæmpere, pumper, filtre, bremser og kølesystem.

Renoverede gear fra de vigtigste producenter

Vi har et tæt samarbejde med de vigtigste producenter af gear som Winergy (Flender), ZF (Brook Hansen), Moventas (Metso, Valmet) og Bosch Rexroth (Lohmann Stolterfoth). Dette samarbejde gør, at vi kan levere renoverede gear meget hurtigt og i topkvalitet.

Vi leverer renoverede gear overalt i Europa til vores egne servicekunder, andre servicevirksomheder (individuelle vindmølleejere), uafhængige forsyningsselskaber og sågar vindmølleproducenter – et kvalitetsstempel for vores arbejde.

World_Map.png

iconerGears.png

Bo Koust Hansen

Sales Manager

P: +45 4085 7798
M: bo.koust@connectedwind.com