All you need

Udskiftning af vindmøllegear

Connected Wind Services har den viden, erfaring og de ressourcer, der skal til for at reparere og udskifte jeres gear og hovedaksler på stedet med kortest mulige nedetid. Vores renoverede, komplet monterede gear leveres som plug'n'play løsninger fra vores fabrik inklusive hovedaksel og ekstraudstyr som dæmpere, pumper, filtre, bremser og kølesystem.

Omfattende serviceydelser til udskiftning af gear

Vores serviceydelser til udskiftning af gear overholder de højeste QHSE-standarder for gear og inkluderer endoskopundersøgelser af gear og reparationer onsite.

DK_Gear Replacement.png
Vores omfattende fleksible gearløsninger gør os i stand til at imødekomme jeres specifikke behov.

Omkostningseffektiv reparation onsite

Vores mål er at hjælpe jer på den mest økonomiske måde. Vores eksperter kan med det samme se, om det er hensigtsmæssigt at løse et problem ved at reparere gearet direkte onsite, eller om det på længere sigt vil være mere fornuftigt at udskifte det med et gennemrenoveret gear.

Fabriksmonteret ekstraudstyr reducerer din risiko

Vores gear afsendes fra vores fabrik komplet med hovedaksel og ekstraudstyr som dæmpere, pumper, filtre, bremser og kølesystem. Det nedbringer risikoen markant for forsinkelser i forbindelse med udskiftning af gearet. Samtidig øger det kvaliteten af installationen og mindsker nedetiden.

Lav nedetid og lave udgifter til kran

Vores erfarne medarbejdere planlægger det enkelte projekt nøje og styrer projektet gnidningsløst fra start til slut inkl. koordinering med kranfirmaet. Vi transporterer gearet og tager os af samtlige detaljer som adgangsveje, aktuelle vejrforhold, klargøring af det ny gear til installation og bortskaffelse af det gamle.

"Best practice" for minimal afbrydelse

Vores erfaring, omfattende ressourcer og solide lokale tilstedeværelse gør, at vi kan fremskaffe, levere og udskifte jeres gear hurtigt og med minimale afbrydelser.

Som Europas første individuelle serviceudbyder inden for vindmøller har vi:

  • Mere end 1.000 vellykkede udskiftninger af gearover hele Europa
  • Mere end 150 udskiftninger af gear og reparationer i vindmølleparker over hele Europa
  • Mere end 25 års erfaring med udskiftning af gear

World_Map.png

Connected Wind Services har en stærk lokal forankring med dybe rødder i den europæiske vindmøllebranche

Gear_replacement.png

Bo Koust Hansen

Sales Manager

P: +45 4085 7798
M: bo.koust@connectedwind.com