Press

All you need

Connected Wind Services og Kintech Global Services (P) Ltd. indgår distributionsaftale for det indiske marked

Det er med stor glæde Connected Wind Services kan meddele, at vi har underskrevet en distributionsaftale med den indiske serviceudbyder Kintech Global Services (P) Ltd. (KGSPL). Distributionsaftalen omfatter reservedele, hovedkomponenter samt service og knowhow på forskellige vindmøller, som allerede er installeret i Indien. 

Kintech blev grundlagt i 1995 af den nuværende administrerende direktør, Mr. Jigar Shah, og opererer primært i de fire indiske stater Gujarat, Rajasthan, Madhya Pradesh og Maharasthra, der har en samlet installeret vindkapacitet tæt på 10.000 MW (næsten 50% af det samlede installerede kapacitet i Indien i dag). Kintech har hovedkontor i Ahmedabad og beskæftiger +650 mennesker. 

Aftalen gør Kintech til eksklusiv-forhandler for Connected Wind Services i Indien for komponenter (hovedkomponenter, fx. gearkasser og generatorer), reservedele (mindre dele og forbrugsvarer) og reparation af gearkasser (både on-site og på CWS’ hovedkvarter i Balle). Derudover vil Kintech håndtere alle fremtidige reservedels- og servicehenvendelser, der kommer til Connected Wind Services fra virksomheder i Indien. 

Til gengæld vil Connected Wind Services understøtte Kintech med teknisk support på en bred vifte af WTG modeller, hvor vi i år starter op med NM750/48 og NM72/82. 

Kent Hougaard, Key Account Manager hos Connected Wind Services siger: "Vi er glade for at have indgået denne aftale med Kintech Synergy (P) Ltd, som er CWS’ første distributions-aftale uden for Europa. Kintech er en central aktør i et af verdens største markeder for vindenergi med tæt på 25.000 MW installeret kapacitet i alt. Vi ser frem til vores samarbejde og til at videreudvikle relationerne i de kommende år. " 

Mr. Jigar Shah, administrerende direktør for Kintech siger: Det hele startede for næsten to årtier tilbage med drift og vedligeholdelse af vindmøller, og senere er kompetencerne blevet udvidet med EPC, projektudførelse og sub-station vedligeholdelse inden for Vind & Solar-energi. Nu har KGSPL set behovet for at tilføje drift og vedligeholdelse (O&M) af MW-vindmøller til sin nuværende portefølje, hvilket er grunden til vi går ind i et internationalt team-samarbejde med Connected Wind Services. Jeg er overbevist om, at dette skridt vil skabe fremtidige, gensidige succeshistorier for begge firmaer, og KGSPL har planer om at dække de fleste af de indiske stater med dette erfarne team ". 

* Kintech Global Services (p) Ltd er et 100% ejet datterselskab af Kintech Synergy (P) Ltd.
 

Om Kintech Global Services (P) Ltd
Kintech Global Services (P) Ltd er et 100% ejet datterselskab af Kintech Synergy (P) Ltd, og har i to årtier været involveret i drift og vedligeholdelse af sub-MW vindmøller af forskellige mærker og kapacitet. Kintech har en stor kundebase spredt over mange forskellige stater i Indien, og har desuden stor erfaring med udvikling og opførelse af vindmølleparker. Virksomheden har tilknyttet mere end 250 erfarne tekniske medarbejdere.
Læs mere på www.kintechsynergy.com

Om Connected Wind Services
Connected Wind Services er en af Europas førende, uafhængige serviceudbydere. Gennem mere end 25 år har vores store kompetencer på mange forskellige vindmølletyper kombineret med bred forankring i lokalområdet sikret, at vi kan tilbyde vindmølleoperatører og ejere uovertruffen pålidelighed og service. Vores ydelser er tilpasset hver enkelt kundes individuelle behov, og med skarpt fokus på vindmøllens fulde levetid. Vores værdier bygger på effektivitet, fleksibilitet og sikkerhed inden for Service & Vedligehold, Service Projekter og Komponenter & Reservedele til vindmøller. Vi leverer integrerede, værdiskabende serviceydelser, der maksimerer kundens udbytte og beskytter investeringen – og vi har samlet det hele – så du får alt, hvad du behøver hos én serviceudbyder.